Valmistusaika: Yli 60 min

Ainekset

1,5 kg Eriksson tonnikalafilee 2-4 kg MSC pakaste
0,5 dl Menu Rapsiöljy
0,25 dl Riisiviinietikka
0,25 dl soijakastike, gluteeniton
0,2 dl Menu Maustesuihke savuaromi
3-4 dl seesaminsiemen (paahdettuna)
100 g Menu Versomix
Menu Hienokiteinen merisuola
5 dl Menu Turkkilainen jogurtti
0,25 dl limettimehu
1 rkl limetin kuoriraaste
2-3 rkl misotahna
20 g lipstikka tai korianteri hienonnettuna
Menu Hienokiteinen merisuola
Menu Mustapippuri rouhittuna

Valmistusvaiheet

Leikkaa tonnikalafilee n. 150 g:n kokoisiksi pihveiksi.

Sekoita öljyn joukkoon riisiviinietikka, soijakastike ja savuaromi.

Kääntele tonnikalapihvit marinadin joukkoon ja anna maustua 1-2 tuntia.

Valuta pihvit marinadista ja pariloi ne kuumalla pannulla molemmin puolin.

Kääntele pihvit lopuksi seesaminsiemenissä.

Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.

Kokoa annos kastikkeesta, tonnikalapihvistä ja viimeistele versomixillä.

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.