Ainekset
1,5 kg Eriksson tonnikalafilee 2-4 kg MSC pakaste
0,5 dl Menu Rapsiöljy
0,25 dl Riisiviinietikka
0,25 dl soijakastike, gluteeniton
0,2 dl Menu Maustesuihke savuaromi
3-4 dl seesaminsiemen (paahdettuna)
100 g Menu Versomix
Menu Hienokiteinen merisuola
5 dl Menu Turkkilainen jogurtti
0,25 dl limettimehu
1 rkl limetin kuoriraaste
2-3 rkl misotahna
20 g lipstikka tai korianteri hienonnettuna
Menu Hienokiteinen merisuola
Menu Mustapippuri rouhittuna
Valmistusvaiheet
Leikkaa tonnikalafilee n. 150 g:n kokoisiksi pihveiksi.
Sekoita öljyn joukkoon riisiviinietikka, soijakastike ja savuaromi.
Kääntele tonnikalapihvit marinadin joukkoon ja anna maustua 1-2 tuntia.
Valuta pihvit marinadista ja pariloi ne kuumalla pannulla molemmin puolin.
Kääntele pihvit lopuksi seesaminsiemenissä.
Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.
Kokoa annos kastikkeesta, tonnikalapihvistä ja viimeistele versomixillä.