Valmistusaika: 15 min

Ainekset

1 kg Eriksson lämminsavu siikafile tupla n. 5 kg pakaste
1 dl Menu Ekstraneitsytoliiviöljy 500 ml
0,3 dl Menu vaalea balsamietikka 2l
0,3 dl Sitruunamenu
0,5 tl Menu Hienokiteinen merisuola 1 kg
0,5 tl Menu Kidesokeri
0,75 g Persilja, oregano ja tilli ( yhteensä )
10 g Vihreä chili tuore
50 g Lime

Valmistusvaiheet

Sekoita kulhossa öljyn joukkoon balsamiviinietikka, sitruunamehu, suola, sokeri ja hienonnetut yrtit sekä chili.

Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla ja sokerilla.

Paloittele ruodottomat lämminsavustetut siiat annospaloiksi ja lado vadille.

Lusikoi salsa kalapaloille ja viimeistele limettiviipaleilla.

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.