Tuotteet

Olemme osa hyvän ketjua – ole sinäkin!

Voimme jokainen tehdä vastuullisia valintoja ja siten valita työtä Suomeen. Lähiruokabuumin ja eettisten arvojen korostumisen myötä kotimainen kala on lisännyt suosiotaan.

Kasvatettavien kalojen laadun sekä kestävän tuotannon eteen tehdään jatkuvasti töitä. Aherruksesta ovat hyvänä osoituksena WWF:n kalaoppaan vihreälle listalle päässeet kirjolohi sekä kotimainen kasvatettu siika. Kasvatettua kalaa voidaan toimittaa niin kauppoihin kuin ravintoloille tasaisesti ja varmasti.

Vastuullisuusasiat otetaan sekä Kesprossa että meillä E. Erikssonilla vakavasti. Yhteinen arvopohja luo yhteistyölle vahvan pohjan. Me tavarantoimittajat ja valmistajat asiakkaiden ja ruokakauppojen lisäksi voimme kaikki yhdessä olla osa hyvän ketjua ja tehdä mahdollisuuksiemme mukaan pieniä tai suuria valintoja suomalaisen työn puolesta. Lue lisää >>

Tutustu Kespron kautta tilattavaan tuotevalikoimaamme:
Kespro tuotekuvasto

Tuotevalikoimamme esittely on niin sanotusti työn alla, Hold on
Näet tästä tuotteidemme pääluokittelut, itse valikoimahan antaa siimaa niin pitkälle kuin on tarvis. Mikäli ideoista tai inspiraatiosta on hetkellinen pula, autamme oikein mielellämme myös niissä.

Annospalat, kuutiot ja suikaleet

Graavi- ja kylmäsavukalat

Lorem ipsum dolor sit amet

Lue lisää

Kalamassat

Lämminsavustetut, loimutetut ja hiillostetut

Mädit

Raa’at kalat ja fileet

Sushi ja sushitarvikkeet

Valmisruoka

Äyriäiset ja nilviäiset

Kalanteri kertoo, mikä käy pyydykseen ja milloin.

Kysythän vastuullisista kalavaihtoehdoista lisätietoa myynniltämme.

Avaa kalakausikalenteri
Saatavilla
Vähemmän
Tammi
Helmi
Maalis
Huhti
Touko
Kesä
Heinä
Elo
Syys
Loka
Marras
Joulu

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.