Vastuullisesti, kotimaisesti, kestävien kalakantojen puolesta

Toimintamme työllistää keskimäärin 75 henkilöä, liikevaihtomme on reilut 20 miljoonaa. Olemme osa Kesproa, mutta toimimme itsenäisesti. Yhdistyminen syventää yhteistyötämme K-ryhmään kuuluvan Suomen johtavan HoReCa-alan tukkukaupan kanssa. Lisäksi se luo samalla uusia mahdollisuuksia valtakunnallisen logistiikan myötä.

Meillä on ilo tehdä yhteistyötä joka päivä kotimaisten sidosryhmien lisäksi myös monien ulkomaalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa muun muassa Saksassa, Belgiassa, Hollannissa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa sekä Islannissa.

Kunnia-asianamme on vaalia kestäviä kalakantoja ja tarjota laadukkaita kala- ja äyriäistuotteita sekä elintarvikealan ammattilaisille että yksittäisille kuluttajille.

Sana on vapaa

Olimme rohkeita ja kyselimme kalakavereiltamme, miltä toimintamme tuntuu. Onpa mukava huomata, että yhdessä olemme onnistuneet. Kiitos mieltä lämmittävistä palautteista.

”Luotettava ja innostava kumppani”

Raisio Agron liiketoimintajohtaja Tomi Kantola pohti pitkään, miten nostaa suomalainen kala houkuttelevammin esiin kauppojen kalatiskeissä. Tästä sai alkunsa idea kotimaassa kasvatetun kalan brändäämisestä, minkä tuloksena syntyi Benella Kirjolohi.

”Kalatukku E. Eriksson on luotettava kumppani, jolla on ratkaiseva merkitys Benella Kirjolohen lanseerauksen onnistumiseen. Heti alussa saimme koeponnistaa uutuusbrändin vetovoiman heidän kauppahallimyymälässään ja heidän avullaan saimme Benellan myyntiiin myös Stockmannin kalatiskeille. Kontaktien lisäksi saamme heiltä paljon pyyteetöntä apua ja ideoita uusien Benella-tuotteiden kehittämiseen. E. Erikssonin kaltaisen kumppanin löytäminen on onnenpotku sekä meille että kalankasvattajillemme.”

Tomi Kantola / Raisio Agro

”Hankintayhteistyöllä kustannukset kuriin”

Ravintola Factory harjoittaa lounasravintolatoimintaa ja cateringia monissa toimipaikoissa Helsingissä ja Espoossa. Kampissa sijaitsevan ravintolan yksikkö palvelee viihtyisänä ruokaravintolana myös iltaisin. Yhteistyötä E. Erikssonin kanssa on tehty kolmisen vuotta ja kumppanuus on koko ajan syventynyt.

”Erityisen tulokselliseksi on osoittautunut hankintayhteistyö. Annoimme E. Erikssonille hinta- ja määräraamit ja he etsivät tarvitsemamme tuotteet maailmalta. Katsoimme hinnat yhdessä läpi ja sitouduimme hankintoihin, vaikka erästä tuotetta tilattiin kymmeniä tuhansia kiloja. Jälkikäteen tosin harmittaa, ettemme tilanneet enempää, sillä lounaspuolen kovilla volyymeilla suurhankinnoilla saavutettu hintaetu kertautuu. Kun sopimukseen sisältyi myös tuotteiden pakastevarastointi E. Erikssonin laitoksessa, diili on meille enemmän kuin hyvä.”

Jani Antila / Ravintola Factory

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä

Rekrytointi

Oletpa sitten uusi tekijä tai kokenut konkari, sinua voisi kiinnostaa työpaikka meillä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus tai tiedustele vapaita paikkoja!

Lue lisää

Tarina

Lisäämme jatkuvasti vastuullisten tuotteiden osuutta valikoimissamme. Vastuullisuus tarkoittaa myös monia muita asioita toiminnassamme.

Lue lisää

Vastuullisuus

Lisäämme jatkuvasti vastuullisten tuotteiden osuutta valikoimissamme. Vastuullisuus tarkoittaa myös monia muita asioita toiminnassamme.

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.